Honden ontdekken de wereld met hun neus. Ze zijn capabel om de kleinste geurtjes op te pikken. Die geurtjes vertellen hele verhalen waar een hond maar al te graag meer over weet!

Dankzij het aanbieden van een snuffelpad willen we alle zintuigen van de hond prikkelen en dan met name de neus. Zo zorgen we voor heel wat materialen en objecten welke interessante geurtjes met zich meedragen. Ook laten we de neus extra werken door snackjes te verstoppen. We werken dankzij verschillende ondergronden ook op de tastzin en vele kleuren en geluiden zorgen voor stimulatie van het zicht en gehoor.

Dankzij de stimulatie van de zintuigen zorgen we voor een verwerkingsproces en maken we onze hond moe en ontspannen. Na een snuffelpad heeft je hond dus nood aan rust en raden we aan geen intensieve activiteiten meer te doen die dag.

Een snuffelpad wordt individueel georganiseerd op locatie rondom Heist-op-den-Berg en is steeds in openlucht. Bij slecht weer zal het snuffelpad dan ook zo tijdig mogelijk geannuleerd worden.

Tijdens een snuffelpad is jouw hond de baas en laten we hem zelf kiezen wat hij wil ontdekken! We raden aan een zo lang mogelijke lijn mee te nemen om je hond bewegingsruimte te geven.

Een snuffelpad is geschikt voor élke hond en wordt, indien nodig, aangepast aan zijn noden. Alle honden zijn dus welkom!

Details

  • Prijs: €17,50
  • Duur: 30 min.
  • Locatie: Rondom Heist-op-den-Berg
  • Max. 1 hond!

Interesse?

Vul dan onze vragenlijst in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de details te bespreken.