Heeft u een product ontvangen dat toch niet helemaal aan uw wensen voldoet? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op via [email protected] zodat we de opties kunnen bespreken. Vermeld hierbij het bestelnummer en artikelbeschrijving, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

De verzendkosten van de bestelling worden enkel gerestitueerd bij het retourneren van de volledige bestelling. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Nieuwe producten

Deze kunnen zonder opgaaf van reden worden geretourneerd, onder de voorwaarde dat deze nog in nieuwstaat verkeren en in de originele verpakking zitten. Ook dienen deze schoon te zijn, en vrij van haar. Wanneer niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, krijgt u mogelijk niet het volledige bedrag gerestitueerd.

Beschadigde producten

We controleren alle producten die we verzenden, maar helaas komt het soms voor dat een product beschadigd aankomt. Geef in dit geval een duidelijke beschrijving van de schade, het liefst inclusief foto’s. We zullen dan met u bespreken wat de gewenste optie is wat betreft vervanging of restitutie.

Afgeprijsde producten

Producten uit de Op=op categorie kunnen niet worden geretourneerd. Uiteraard kunt u wel contact met ons opnemen wanneer het product beschadigd bij u aankomt. We kijken dan samen naar een passende oplossing.

Aankopen met speciale retourvoorwaarden

Onderstaande producten en diensten worden uitgezonderd van het herroepingsrecht. Hier wordt u op geattendeerd bij de aankoop hiervan door middel van een checkbox welke geselecteerd dient te worden alvorens de aankoop in de winkelwagen kan worden geplaatst.

Met het aanvinken van de checkbox gaat u akkoord met het verwerpen van het herroepingsrecht en het leveren van de dienst op de overeengekomen datum.

  • Gedragsconsulten
  • Workshops
  • Webinars
  • Homeparty’s

Annuleringskosten

Onderstaande diensten kunt u tot 48 uur voor de overeengekomen datum kosteloos en zonder opgaaf van reden annuleren. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug. Annuleert u binnen 48 uur vooraf, zijn wij genoodzaakt annuleringskosten te rekenen. Wij restitueren in dat geval 75 % van het aankoopbedrag.

  • Gedragsconsulten
  • Workshops
  • Homeparty’s